Ο Μιχόπουλος της Έκρηξης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Έτοιμος ο ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 5 με 8 Οκτωβρίου στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Τον πρωταθλητή της Έκρηξης συνοδεύει ο προπονητής του Αντώνης Αντωνακοπουλος. Ο Σωτήρης Μιχόπουλος, αφού ξεπέρασε κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς και έχοντας κάνει μια άρτια προετοιμασία όλους αυτούς τους μήνες, ταξιδεύει με τον προπονητή του στο πλευρό του με στόχο την διάκριση στην κατηγορία -57kg.
 
“Ήμαστε έτοιμοι για μια καλή εμφάνιση και πιστεύουμε και οι δύο ότι όλα θα πάνε καλά… δεν θέλουμε να πούμε περισσότερα… ο Σωτήρης έχει κάνει ότι καλύτερο μπορεί για αυτή του την συμμετοχή.” δήλωσε ο προπονητής του Αντώνης Αντωνακόπουλος
 
Η συμμετοχή του Μιχόπουλου στο Πανευρωπαϊκό ήρθε από την 2 θεση που κατέκτησε στο President Cup (G2) που είχε γίνει στην Αθήνα. Ο Σωτήρης συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο Πανευρωπαϊκό, αφού καί πέρυσι είχε λάβει μέρος στο προκρινόμενος με τον ίδιο τρόπο. Φέτος, πιο έμπειρος και πιο ώριμος, διεκδικεί με περισσότερες αξιώσεις μια διάκριση ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές της Ευρώπης.
 

 

Comments are closed.

Scroll Up