Μετάλλια και διακρίσεις για την Έκρηξη σε διεθνές τουρνουά

Εξαιρετικές εμφανίσεις της Έκρηξης Πατρών στο G1 Greece Open το τριήμερο που μας πέρασε

Η ομάδα μας έδωσε το παρών με 14 αθλητές, κατακτώντας 2 μετάλλια και 3 πολύ δυνατές πέμπτες θέσεις αλλά και πολλές εμπειρίες, τόσο από τους μικρούς όσο και από τους μεγαλύτερους αθλητές.

Αναλυτικά, πρώτος για ακόμη μια φορά και με μεγάλη διαφορά ο Σωτήρης Μιχόπουλος, ο πατρινός πρόσφατα πανευρωπαϊκός πρωταθλητής, που ανκαι έπαιζε σε διαφορετική κατηγορία απόδειξε σε ένα ακόμα πρωτάθλημα την πολύ σκληρή δουλειά που κάνει.

Ένα μετάλλιο με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον κατέκτησε ο ανερχόμενος Αργύρης Κομνηνός  κατακτώντας τη δεύτερη θέση στα -53 κιλά. Ο Αργύρης αρχίζει να βρίσκει και αυτός τον δρόμο στο βάθρο όπου και του αξίζει δικαιωματικά λόγω της προσπάθειας που κάνει.

Πέμπτη θέση για τον Τσόκανο Αλέξη, χάνοντας στον χρυσό πόντο στον αγώνα για τα μετάλλια από τον Ιορδανό ο οποίος βγήκε πρώτος στην κατηγορία. Ο αθλητής του συλλόγου μας έκλεισε έτσι μια πολύ δύσκολη χρονιά λόγω τραυματισμών και δείχνει ότι είναι έτοιμος να επανέλθει στις επιτυχίες την νέα χρονιά.

Πέμπτη θέση και για τον Καούρη Γιάννη στα -54 κιλά που με πολύ καλές εμφανίσεις έδειξε ότι η προετοιμασία του για την επόμενη χρονιά βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Πέμπτη θέση επίσης για τον Τσεκάι Λεντιόν ο οποίος είναι αθλητής του συλλόγου μας όμως αγωνίζεται με τα χρώματα της χώρας του (Εθνική Αλβανίας), ο αθλητής μας παρόλο που είναι πάνω από έναν χρόνο λόγω υποχρεώσεων εκτός αγώνων κατάφερε να κερδίσει 2 πολύ δύσκολους αγώνες και να χάσει στον αγώνα για τα μετάλλια πραγματικά στις λεπτομέρειες.

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την παρουσία της ομάδας μου” δηλώνει ο προπονητής Αντώνης Αντωνακόπουλος, “όχι μόνο για τις διακρίσεις και τα μετάλλια που κάθε φορά είναι δεδομένα αλλά για την συμμετοχή και την προσπάθεια όλων μου των αθλητών που στους δύσκολους αυτούς καιρούς είναι πραγματικά άξια επαίνου και θα ήθελα να τους συγχαρώ όλους: Καραμανής Παναγιώτης, Καλκάνης Νίκος, Παπαχρήστου Γιώργος, Καραμανή Λέτα, Καλκάνης Άρης, Ρουμελιώτης Θόδωρος, Καρκασίνας Χρήστος, Τσόκανος Γιάννης, Καραγκούνη Νικολίνα.”

 

Comments are closed.

Scroll Up