Επιτυχίες για την Έκρηξη και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή των αθλητών της Έκρηξης στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων. Οι μικροί μας αθλητές αποκόμισαν μετάλλια αλλά και πολλές εμπειρίες αφού όλοι τους είχαν κερδισμένους αγώνες.
 
Η μεγαλύτερη επιτυχία ήρθε από τον Μιχόπουλο Σωτήρη που για ακόμη μια φορά έδειξε την σταθερά ανοδική του πορεία εντυπωσιάζοντας με την απόδοση του. Παρά τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε τη προηγούμενη εβδομάδα, βγαίνοντας πρώτος στο G1, o Σωτήρης κέρδισε και τους 5 αγώνες του με μεγάλα σκορ κάτι που τον κατατάσσει στην κορυφή της Ελλάδας, σε μία πρωτόγνωρη για αυτόν κατηγορία στα -65kg. Οι υποσχέσεις για το μέλλον που αφήνει ο νεαρός πρωταθλητής της Έκρηξης είναι πολλές!
 
Η επόμενη διάκριση ήρθε από τον μικρό Μιχόπουλο, τον Αντρέα που συμμετέχει για πρώτη φορά σε Πρωτάθλημα Πανελληνίου. Ο Αντρέας, που χαρακτηρίζεται επίσης από καθημερινή σκληρή προπόνηση, προδιαγράφει μια ανάλογη πορεία με τον αδερφό του καθώς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία του, ύστερα από 5 πολύ δυνατούς αγώνες.
 
Εξαιρετική επίσης εμφάνιση είχε ο Κομνηνός Αργύρης στα -53 που μετά από 3 κερδισμένους αγώνες και με σοβαρότατο τραυματισμό από το πρώτο ματς, δεν κατάφερε οριακά να μπει στα μετάλλια. Ανκαι έχασε στον 4 αγώνα μένοντας έτσι στην 5 θέση, περιμένουμε πολλά από αυτόν τον αθλητή στα επόμενα χρόνια που σίγουρα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
 
Διακρίσεις είχαν και οι υπόλοιποι αθλητές μας:
  • Καλκανης Άρης, με 3 πολύ δυνατούς αγώνες κατάφερε να κάνει εκπληκτική παρουσία
  • Ρουμελιώτης Θεόδωρος με 2 αγώνες, δείχνει αισθητά σημάδια βελτίωσης και προόδου
  • Καραμανή Νικολίτσα ανκαι άπειρη κατάφερε να κάνει 2 εξαιρετικούς αγώνες
Διακρίθηκαν επίσης οι μικροί αθλητές μας, με την πρώτη τους συμμετοχή, Ζαρκαδακης Γιώργος, Παρασκευόπουλος Νίκος και Μπακόπουλος Γιώργος. Ο προπονητής τους, Αντώνης Αντωνακόπουλος, δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των αθλητών του, βλέποντας τους κόπους να αποδίδουν.
 

 

Comments are closed.

Scroll Up